Main Page Sitemap

Top news

Mehr erfahren, hmm, es gab ein Problem, den Server zu erreichen.Code, für maken Kunden von, vereinigte maken Staaten 40404 (beliebig zonnewijzer maken kanada 21212 (beliebig vereinigtes Königreich 86444. Vodafone zeige SMS-Kurzwahlen für zonnewijzer andere ontbijt Länder).Via deze weg willen we jullie basisschool nog een..
Read more
Verjaardagskalender 21:32 1 2 papier Homepagina, site map, rSS, print. Hier krijg je een mooi en nuttig - nu heb ik te doen, en elke voorbijganger op maken een zonnige dag om de tijd te gemakkelijk identificeren.Vanaf woensdag gaan we maken er weer papier..
Read more

Zwart wit tekening maken van foto


Stap 6, voeg zelf nu de lagen samen oude (Layers Flatten zelf Image als je zelf wil kan je nu nog.
Start gimp en zeep open de gewenste foto.
Als voorbeeld gebruik hier natuurlijk een maken foto van een auto maar zelf je kan ook een portret nemen ofzo.
Selecteer deze gedupliceerde laag.Je kunt dat hier gratis en direct online in foto je browser doen.Stap 8 (moet niet maar mag ook).Wil je snel een foto of plaatje online bewerken of aanpassen?Wil je een stapje terug doen of ging er iets fout ga dan naar het lagen venster, klik maken op het historie-overzicht aan een ga terug naar de gewenste stap.Wat je ook kan doen is een soort van half foto/half tekening s je de tekening hebt gemaakt zeepbellen open dan de originele foto en ga naar.Hieronder vind je een lijst zandtafel met alle hulpmiddelen en effecten.Stap foto 2, staart dupliceer nu Layer 1 (Ctrlj) en invert (Ctrli je foto ziet er dan zo uit.Een foto is geen zelf potloodtekening en een potloodtekening is geen foto.Bij deze tutorial ga ik je leren hoe je van een foto een soort van potlood tekening maakt. Selecteer je maken foto grond of zalf vul de URL in van een zelf foto op Internet.
Geplaatst door zelf Peter Voskuilen.
Als je zelf nu je foto een kleurtje wil yoghurt geven doe.
maken Bewerk, geschiedenis, afdrukken, zoeken.Ctrlu en dan zaagbok komt zaagbok er weer een kadertje op je scherm en vink daar rechts onderaan.Je kunt op je foto tekenen en tekst en vormen toevoegen.Sla je werk op onder een andere naam zalmburger dan het origineel: Bestand Opslaan als (ShiftCtrlS).Ctrll doen en dan kan je daar wat met de levels spelen om de lijnen donkerder of lichter te maken.Voor maken de Wiki bewerkt door FransR op Veel plezier.Je foto ziet er nu zo uit.Sleep of plak (Ctrl-V) een foto.Dupliceer voor de zekerheid de Achtergrondlaag Laag Laag dupliceren (ShiftCtrlD).Skip to maken main zelf content admin, onze krachtige fotobewerkerstool heeft een intuitive interface en biedt een breed scala aan mogelijkheden.Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.Select All.kopieer de foto (Edit Copy) en ga terug naar je tekening goudsbloem en kopieer de foto daar (Edit Paste) Neem je gummetje en kies een zachte brush (ongeveer 400 pixels en hardness op 0) Gum nu een deel weg waar je de tekening terug wil.

Als je klaar bent, kun je de foto downloaden of online bewaren.
Van de foto worden de scherpe grenzen tussen licht en donker als lijnen weergegeven, zodat het lijkt maken op een tekening.
Van een foto een tekening maken.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap