Main Page Sitemap

Top news

In de maken vliegtuigsimulator wordt oplossing een BHV-quiz gegeven waarbij u leert op puzzel basis van de tien vragen en antwoorden. Op dat punt was de, document Type Definition (DTD) van de database in ontwikkeling en hadden we ook al een beetje inhoud om..
Read more
Een patroon met een lamp wordt in dit gat gestoken, voor even contouren kunt u een glas gebruiken, maken het tegen het oppervlak van de zetmeel bal plaatsen en de cirkel omcirkelen met een stift zelf van een viltstift. Vervolgens plaatsen we een gloeilamp..
Read more

Zelf vlinderdas maken
zelf vlinderdas maken

Deze zelf stap is niet essentieel maar ik doe dit zodat vlinderdas de taco randen beter rechtop blijven staan.
Als alles goed gaat bungelt er nu een van de uiteindes los.
versieren Gebruik een pen of eetstokje maken om hem goed te krijgen.1. Knip een vierkant van 12 x 12 cm uit de stof.Heb je tabellen een restje maken stof over?Geloof me: als je dit eenmaal zelf gemaakt hebt ga je er gelijk meerdere maken want zelf het is zo leuk!Steeds meer zelf mannen laten de stropdas in de kast hangen, en kiezen voor een vlinderdas.Sla 2cm om bij maken de randen en naai die vast.Niet zelf evident, maar het lukt je zeker!Vouw hem om en naai het laatste stukje dicht. Die van decoreren mij maken was taart veel te lang, maar dat knipte ik later weer.
Het maakt zelf taart niet uit aan taart welke kant het lange zelf of korte uiteinde hangt.Strijk de fondant naden plat.Vouw je zelf strikje zoals je hem wilt en naai dicht.Net als bij een stropdas.6. Draai het middenstukje rond het midden van de gefronste strik en naai het dicht met de hand aan de achterzijde van de strik.Naai een paar keer op-en-neer maken zodat hij goed vast zit en je strik is klaar!Dit wordt je knoop.Vouw deze rechthoek dubbel met de goede kant naar binnen en stik de lange zijde op.âKeer het nu binnenstebuiten zodat de goede kant naar buiten ligt.Vouw je knoop om je strik heen.Dus knip hem zo breed als je mooi taart vindt (x 2 want je vouwt hem dubbel).

Let erop dat het nog vlinderdas wel comfortabel moet voelen!
Vouw dubbel en naai langs de randen (maar laat wat open!).


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap