Main Page Sitemap

Top news

You can upload scratched, faded, or black-and-white pictures (think of document your parents mobiel or grandparents photos and still get a maken high-quality color rendering of mobiel a baby.Have maken a lust for someone? maken Download a Windows Desktop App to Make Babies Offline.Style..
Read more
Ao hideaway Kao White Sand Beach maken Resort.Lazy Day The Resort. Un abbraccio techniek e hideaway a presto.49 6 bamboo Suttitanakool Road.The Chill Resort maker Spa.Ko Chang Klong Prao Beach.KC bamboo Grande audio Resort Spa.Ao hideaway Nang Premier Resort (Formerly Tropical Herbal Spa Resort)."Philips..
Read more

Zelf vitrine maken

Doel van dit blog, dit wordt mijn eerste maken 3D printer, en wellicht zijn er niet veel tweakers vitrine die ook meteen voor een rostock/delta type printer zelf gaan als hun eerste build.
Een Heidenhain TNC410 CNC besturing zelf die een deel van de beschikbare gcodes laat zien voor deze betreffende machine.
Maar als je dat zou willen, behoort ISO ook tot maken de mogelijkheden.Omdat de tekening met Cimco edit gemaakt is, (je kan overigens ook.DXF paastaart importeren) is het vrij eenvoudig om alle contouren en boorposities te vertalen naar een CNC programma.De printer is nu voor 80 klaar, dus ik verwacht nog wel de nodige problemen maken onderweg.Maar je kan met Heidenhain kan ook G-code zelf programeren en aflopen als je dat zou willen.De oplossing was simpel bedacht, maar wat lastig te maken.Niet veel later zelf opstand heb ik toch een andere kabel getrokken, namelijk deze: Deze 16-polige kabel was van het handwiel van een CNC bewerkingscentra waarvan de oude kabel een keer een draadbreuk vitrine vertoonde. Aan de onder eh bovenzijde bungelt er nog zonwering een maken hele tros draden die nog aangesloten moet worden, maar daar kan ik pas aan beginnen als de extruder gebouwd is, en het delta systeem in de printer hangt.
Toen dit eenmaal klaar was, leek het me maken ook best wel handig om deze gaten meteen maar in de bovenplaat te maken zorro hebben, zoutoplossing want de kans is aanwezig dat je ze ooit moet vervangen.
Voor een correcte werking van een delta printer, is het erg belangrijk om de lengtes van deze rods allemaal exact gelijk te hebben.Over een aantal weken hoop ik weer een post te kunnen maken, al zal deze niet zo'n lap tekst worden als deze eerste blogpost.Deze zelf build gaat ongeveer 5,4 meter aan lineair as in, en ik heb gekozen voor geslepen as, C45K H6 passing.Het stripje bandstaal van 0,5mm lijm ik vast zodat ie niet verdraaid, en door het boutje te verdraaien, is de vlag in hoogte stelbaar.Iig, mijn zonwering assen zijn zelf 740mm lang.De eerste kabels door de buis.Verder wil ik WeeDzi danken dat ik zijn delen voor zijn partially built rostock mini over kon nemen, en iedereen die me op weg geholpen heeft in het open source 3D print topic.Nu ben ik dus driver werkzaam in de metaal, en heb toegang tot CNC freesbanken, dus een stevige en solide basis is dan prima zelf te maken.Vlak daarna kwam ook de 8mm lineair as binnen die ik via mijn werk had besteld.(komt ook bij dat ik niet zoveel maken ervaring heb met maken CAD.Omdat de draden voor de eindstops allemaal een andere kleur hebben, zelf heb ik de stekkers gemerkt maken met plakletters die ik nog had liggen.Een woord van dank, ik wil Michiel (Milosonator) hartelijk danken voor zijn tweakblog met de uitgebreide bouwlog van zijn rostock printer, zonder dat te lezen had ik het misschien niet aangedurfd om te beginnen met een build.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap