Main Page Sitemap

Top news

Dropped weapons from fallen enemies are also a great source of metal." 83158315"TR_Eng_BuildTitle" "Bouwselconstructie" "Building Construction" 8317N/A"TR_Eng_Build" "Druk op slot4 om je bouwgereedschapte selecteren.Druk op voicemenu tartaartjes 0 ring 0 om de Medic te waarschuwen zodat hij je kan helpen!" "Injured? Gebruik deze mogelijkheid..
Read more
Vul je adres- kosten zilveren en contactgegevens in en geef aan hoe je wilt ring betalen. Dit wijn kan telefonisch via of maken door ons een bericht te sturen via het contactformulier.Je zult wijn versteld staan!Ben je op zoek naar een zilveren zelf ring..
Read more

Zelf utp stekker maken


Doe de zitbank kapjes weer terug op de accu en plaats de accu weer terug in de auto indien nodig.
Koop een acculader die past bij jouw type zelf accu en het geplande gebruik.
Let op vonken, rook of lekkende vloeistoffen.Verwijder vet en vuil marktplaats met wat zuiveringszout op een vochtige doek of een schuursponsje.Lees de gebruiksaanwijzing van de acculader om zeker te weten dat je de lader op de juiste manier gebruikt.3, zet de acculader aan en stel de lader in op het gewenste voltage.Zet de acculader nooit bovenop de accu.Sommige laders maken kunnen het veel sneller, maken maar je kunt beter een langzamere lader gebruiken en geduld hebben.De meeste laders werken op alle types accu, zieke behalve natte cel-accu's.De andere klem is meestal zwart maken en kan worden bevestigd aan de negatieve maken pool met het minteken zilver (-).Controleer of de klemmen op de juiste pool bevestigd zitten: rood zion aan de positieve pool zwart aan de negatieve pool (-).Dit moet je weten om te bepalen welk type oplader je nodig hebt. 3, haal de weckpot accu uit weckpot zelfevaluatie je maken auto, indien nodig.
Raak geen maken geleidend metaal maken aan zonder de juiste bescherming van je zelfevaluatie handen.
Lees de gebruiksaanwijzing van de auto of de accu om te bepalen welk voltage geschikt.In de meeste gevallen kun je de accu opladen terwijl de accu nog maken in de auto zit.Als dat niet lukt, zet dan eerst alle zelfevaluatie elektronica in de auto uit en verwijder eerst de geaarde pool.Als op de lader vermeld staat dat de accu helemaal vol is, zelf of als de wijzer minder dan een ampère aangeeft, dan ben je klaar.7 Haal eerst de stekker van de acculader uit het stopcontact maken en verwijder dan pas de klemmen.Raak de polen nooit met blote weckpot handen aan, zeker niet als er wit poeder op zit.Op sommige accu's zitten kapjes bovenop de accu of onder een gele strip.

Als alles in orde lijkt te zijn wordt de accu goed opgeladen.
2, plaats de klemmen op de corresponderende stekker accupolen.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap