Main Page Sitemap

Top news

Outletprijzen, gekoppeld aan ouderwetse kwaliteit en service.Hierdoor krijgt u een make duidelijk beeld hoe het eindresultaat gaat worden.Dan make kunt er scratch voor maat kiezen om de blokhut door ons te laten opbouwen. maat make Leest u dan dit demon hulp artikel.Natuurlijk bent u..
Read more
Een buitengewoon mooie collage komt afgedrukt op echt canvas prachtig collage tot zijn recht. Een collage is maken een klein kunstwerk van veel fotos.Heb je eenmaal met vlijtig en minutieus maken werk de fotocollage gemaakt, dan willen velen de foto collage afdrukken.Met onze collage-editor..
Read more

Zelf stickers maken diy


Je kunt wat ruimte houden zodat je stickers een wit randje om je zwarte ontwerp zelf heen zelf krijgt, of je kunt het zelf zo dicht mogelijk op zelfevaluatie het maken randje knippen.
Print de stickers op een label.
zelfbouw Om het vloeibaar te maken kun je het in een schaal met warm water zetten.Print foto's uit die je op internet vindt, of foto's die je zelf op je computer hebt ge-upload.3 Wrijf over de voorkant van de sticker.Knip de stickers uit.De enige begrenzing is stickers het formaat van het papier - als je wilt kun je een sticker maken van 22 x 28 cm maken!Knip een stuk doorschijnende breed maken plakband af dat groot genoeg is om je hele plaatje te bedekken.4, maken als je klaar zelf bent met de lijm maken doe je het in een flesje of bakje in de koelkast.2, knip de stickers uit.Elke sticker kunnen wij voor jou maken!Overweeg om Washi-tape zelf te gebruiken Washi-tape lijkt op breed plakband; het is heel handig als je stickers wilt maken, want je kunt het er weer makkelijk afkrijgen als je wilt. Zorg alleen dat het maken papier zelf niet te nat word, dan plakt het misschien niet goed meer.
Formatteer deze file in maken Photoshop, Paint, Word of Adobe Acrobat en maken print zelf het op het stickerpapier.
Ik wissel snel van interesses.Blijf dit een paar minuten doen zodat de inkt en het plaksel een geheel worden.De lijm wordt na een nacht in de koelkast een soort gel.Je moet het plakband zo neer leggen dat het een klein beetje overlapt, zodat je woksaus er geen stukje papier tussendoor ziet.Wil je graag de badkamer of keuken van een Arabische sfeer voorzien?Deze lijm is veilig voor kinderen die aan de stickers wrijven of likken.Doe het op bakpapier als je het nog maken niet meteen wilt gebruiken.3 Knip de stickers uit.Als maken het papier er niet af gaat, hou het dan nog langer onder de kraan.Knip het ontwerp uit met een schaar.Haal de achterkant zonnebril van het folie af en plak je sticker waar je wilt.5, je kunt kruiden met deze lijm ook enveloppen dichtmaken.Plaats alle stickers op losse layers kruiden zelf en zet ze goed naast goudsbloem elkaar, niet te dicht bij elkaar want je moet ze ook nog kunnen uitknippen.Teken zelf je ontwerp op de glimmende kant zelf van het plastificeerfolie met watervaste stift.Bij deze soort stickers kun je denken aan tegelstickers, bloemen stickers en kerst stickers.Op dit moment vind ik stickers maken zelf helemaal geweldig, maar ik ken mezelf.
Want hier zit mijn tweede printable bij!
Als je plaatjes uitprint, doe dan eerst een test en maak een plaatje dat je hebt uitgeprint een beetje nat voordat je echt een sticker gaat maken.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap