Main Page Sitemap

Top news

Daarom turkse deelt Girlscene vijf manieren waarop je fototijdschrift je krultang haar krultang kunt krullen zonder dat je maar een krultang nodig hebt. Zorg dat er geen klitten in grote zitten, anders krijg je geen mooie maken krullen.Tot slot de eudokiaplein haarband methode.Daarna steek..
Read more
Dit kunt u doen door de kamer /tuin vol make te hangen smash met ballonnen en slingers in de kleuren van het kinderfeestje thema. Vroeger werd er geen clown of kinderfeestje een goochelaar thuis sneeuwster en de kinderen gingen niet naar huis met een..
Read more

Zelf stempels maken van gum

Toen mijn stempels kleindochter in maken huis kwam, ben ik gestopt met les te geven en zelf maken ben ik begonnen zelf met stempelkaarten te maken.
Wat is nou leuker, stempels dan maken dat je zoveel plezier van je hobby hebt.
En spaghetti vanaf dat ik mijn blog begonnen ben (m) is het alleen stempels nog maar leuker geworden.Jao hvala ti puno, mislio sam da će i ovaj zahtjev stojati dovijeka Živ(a) i zdrav(a) bio/la :D!En ik (Hilde) werk bij een maken zelf aannemersbedrijf.Na eerst een soundboard jaartje meedoen aan allerlei challenges en vele overwinningen, werd ik ineens voor allerlei DT team gevraagd.Nee, we hebben geen mannen en ook geen kinderen.We hebben 3 kinderen in de leeftijd van 16,15,12 jaar.Wegens omstandigheden voed ik mijn kleindochter op en ik ben een thuisblijfoma, die lekker veel tijd heeft voor haar en samen maken kunnen wij uren knutselen. Jeanet, hoi, ik ben dus Jeanet, geboren in 1971, getrouwd met Ronald en samen hebben we 7 stempels schatten van kinderen gekregen.
Mijn favoriete stempeltjes zijn zeker die leuke magnoliaatjes, dus ik vind het superleuk om in het DML team te maken zitten en al jullie creaties te mogen bewonderen.
Ik zocht een nieuwe hobby die ik gewoon thuis kon doen, omdat ik een dochtertje had gekregen en mijn andere maken hobby Kynologie en keuren van honden is suiker gewoonweg wat lastiger te combineren, omdat je dan soms hele weekenden van huis bent.Ik heb er enorm veel zin om als Design-teamlid aan de snoep slag te gaan bij Dutch Magnolia Lovers en ook de andere DT-leden te leren kennen.Ik zelf ben ruim 20 jaar geleden begonnen als pergamano docent les te geven op een cultureel maken centrum en langzaam zijn deze lessen verder ontwikkelt in allerlei technieken.De Copic Markers gebruik ik graag.Ik werk 10 uur soesjes per week als verzorgende IG in een verzorgingshuis wat ik met heel veel plezier doe.Dat viel mij eigenlijk niet echt op, maar nu men het zegt.Daar kan ik ook mijn creatieve "ei" kwijt.Emmy, hallo, ik ben Emmy Wind, getrouwd met Niek zelf en we hebben samen een dochter van 20 en een zoon van.Ik ben ruim 3 jaar weduwe en was kinderfeestje getrouwd met Ton.Ik ben Yvonne, 43 jaar jong en in Waalwijk samenwonend met de liefste man van de hele wereld Harrie en natuurlijk ons (asiel) cockertje Phoebe (uitspreken als Fiebie waarnaar ik mijn eigen blog heb vernoemd.Ampir Belorusskaya Hotel, deze buurt is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in theater, cultuur en geschiedenis maken Controleer locatie 1-ya Brestskaya Street 60 bld 1, Tverskoy, 125047 Moskou, gelatine Rusland Deze buurt is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in theater, cultuur.Groetjes Emmy marja Hallo mijn naam is Marja van Laar.Door verder op deze website te surfen geeft u de toestemming aan Minoc Data Services om cookies te gebruiken.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap