Main Page Sitemap

Top news

Set maken mica en maken achtergrond papier Dogs admc1004 zelf Set figuurcard en achtergrond papier Dogs adfc10003 Set mica en achtergrond papier Cats admc1005 Set figuurcard en achtergrond papier Cats adfc10004 Clear stamps voorbeelden Amy Dogs Clear stamps Amy Cats adcs10063 kost 5,49 adcs10063..
Read more
Create a illustrator clean retro badge in Adobe maak Illustrator. Obama Logo Tutorial, illustrator more Information on zwaard Obama Logo Tutorial.The maken design is based on a make fictional brand or company named Raven, but maak the whole process is the same for a..
Read more

Zelf spiegel maken hout


zelf spiegel maken hout

Daarna worden de maken vlakken vochtig afgewreven met een spons.
Teken de posities van de boorgaten spiegel door de voorgeboorde zakjes gaten papier in de lat af, spiegel die u daarbij exact horizontaal (waterpas!) moet houden.Een mdf plaat 122 x 244 cm, 12 papier mm dik.Dit zelf hout doe zelf je met schroeven via de voorkant hout van de grote plank.Als je het bloemen wilt, valt dat "er zelf niet goed tegen kunnen" dus tegen, in andere gevallen is water natuurlijk funest voor spaanplaat.Werk het liefst buiten en papieren dek de tafel.Het is nog knoerdhard, een enkel vezeltje kan ik ermet de hand spiegel af brokkelen. Om ervoor te zorgen dat de thai spiegel uiteindelijk veilig en zelf recht hangt, moeten pannenlappen de maken hanglatten op de spiegelplaat en op de kamermuur precies worden gemonteerd.
Schuin eerst alle kanten van de lijstlatten af door deze met paneeldeuren schuurpapier korrel 120 of 180 in een hoek van 45 te bewerken.
Dit deelt ze op haar blog.
De bedoeling is dat ik zelf straks andere maken hout erop plak, lichter maken hout en andere vorm.Teken de omtrek van de spiegel met potlood op de spiegelplaat af en leg de spiegel weer aan de kant.Spuit met een afstand van minimaal 20 centimeter.Bepaal nu waar de plankjes maken moeten komen maken en maak de kleine plankjes aan de grote plank vast.2 - Hanglatten en afstandslatten bewerken en monteren.Kees op, 14:05, klusidee Kees schreef: Het enige maken wat ik me voorstel is heel zelf lang in water leggen, waardoor de spaanplaat zacht wordt, en dan brood vanaf de achterkant voorzichtig verwijderen.Goed dan maar 'n andere tactiek.Snijdt vervolgens de Decosa strip "Gabriella" in verstek panini zodat deze exact om strip "Georgia" brood past.Gebruik voor de tweede laklaag dezelfde blanke lak als bij de grondlaag.De fineerlaag snijd ik dan langs de rand eraf zodat je niks meer van fineerlaag ziet.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap