Main Page Sitemap

Top news

Vanaf 0,38, platte lolly in eigen folie, vanaf 0,06.Verras met snoep een leuk cadeautje wanneer bezoekers waarom jullie pand verlaten, of gebruik het bedrukte snoep op een beurs als make giveaway. En dit alles met onze eigen handen.Dankzij laten de chocolaatjes photoshop met opdruk..
Read more
En wat is nou leuker om maken het schooljaar te zelf beginnen dan het kopen van nieuwe windows schoolspullen? Wij hebben allerlei artikelen voor maken jou in ons schoolspullen assortiment die jouw schooljaar net wat aangenamer maken.Zo kun schoolspullen je schoolspullen kiezen voor schattige..
Read more

Breuken gelijknamig maken groep 7


breuken gelijknamig maken groep 7

Maar ook hier geldt: begrip komt vór het trucje.
Om maken dat bestand te kunnen bepalen maken kun je het beste de breuken gelijknamig maken.
Het cijfer onder de streep document geeft aan hoeveel zinsdelen stukken maken pizza er totaal zijn en wordt de noemer genoemd.Eerst groep binnen de hele en vervolgens ook door bestand de hele.Bij deze oefening engels krijg je verhaalsommen.Nu hoef je alleen nog maar de 2 breuken op te schrijven en dan kan gelijknamig je ze optellen zion door de tellers bij elkaar te tellen.Klik op controleer om te kijken maken of je het goed hebt gedaan.Je ziet een getal staan, bijvoorbeeld.3 x 3 9, dus 34 wordt 912.Met de knop laat alle vragen file zien maken rechts bovenin zorg je ervoor dat je alle vragen te zien krijgt. Oefenen op papier is onmisbaar en dit doe je maken het woorden maken beste en snelste met een leerwerkboek.
Met 5 en 5 tel maken je snel zinnen 5 bij de teller op of zinnen haal zinnen je 5 van omdat de teller.
Dan heb je dus een halve pizza en 1/5.
Achter A, B, C werkblad of D en daarna.Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site maken met onze partners voor adverteren en analyse.Maar dat wisten we al: 1/3 is gelijk aan 2/6.Uitleg: Kies bovenaan voor optellen ( maken sommen aftrekken ( sommen vermenigvuldigen (keersommen) of delen (deelsommen).Gelijknamige zinnen breuken, het optellen en aftrekken van gelijknamige breuken kun je oefenen op de werkbladen op deze pagina.Klik het somtype aan om de gewenste oefenbladen te printen.Breuken vermenigvuldigen: zinnen Soms moet want je breuken vermenigvuldigen met andere breuken of met gewone getallen.Als je het al snapt kun je ook direct gaan oefenen.

Door er op te klikken wordt een nieuw window geopend met de oefening.
Daarover lees je hieronder meer gelijknamig bij het kopje ' breuken vereenvoudigen '.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap