Meer resultaten voor feyenoord

feyenoord
Domper voor Feyenoord in aanloop naar PSV: Sterkhouders mogelijk niet inzetbaar Voetbalflitsen.nl het leukste en opvallendste voetbalnieuws!
Sinclair Bischop @sinclairbischop February 25, 2020. Aanbevolen nieuws Feyenoord neemt na conflict met vader per direct afscheid van twee toptalenten Kenneth Perez waarschuwt Valentijn Driessen na gewaagde uitspraak over Feyenoord Gespot tijdens Carnaval in Breda: Pierre van Hooijdonk gaat stuk om NAC Breda-attractie Dat Feyenoord dit filmpje verspreidde, is typerend voor de antisemitische cultuur in Rotterdam Sjaak Troost keert ondanks bedenkingen terug in Raad van Commissarissen van Feyenoord Feyenoord-sensatie vergeleken met 100-voudig Duits international Kippenvel-beelden: Hele Feyenoord-selectie spreekt videoboodschap in voor Luis Sinisterra Vitesse-middenvelder overtuigde Róbert Boeník om naar Feyenoord te gaan Feyenoord vraagt fans om zaterdag massaal mee te doen aan eerbetoon voor Carlo de Leeuw Dick Advocaat verlengt contract bij Feyenoord. meer informatie
tattoo
Feyenoord Wikipedia.
In het seizoen 2018/19 werd de selectie van Jong Feyenoord uitgedund, omdat Feyenoord per 15 januari 2019 een samenwerking aanging met FC Dordrecht en bij deze club hun talenten stalden en anderzijds de resterende spelers meetrainden bij het eerste of de Onder-19. Lees meer
feyenoord
Pluim voor stewards bij bekerwedstrijd Heerenveen-Feyenoord Leeuwarder Courant.
Bij de ene wedstrijd gaat dat beter dan bij de andere. Bij de wedstrijd tegen Feyenoord waren de stewards flexibel: zij konden indien nodig op meerdere tribunes in actie komen. Daarnaast was een deel van de grachten in het stadion afgesloten. Lees verder
Feyenoord wedstrijdschema, nieuws en video's' foxsports.nl.
Feyenoord TV Over wilskracht in Moskou en vooruitblik naar FC Utrecht. vrijdag 27 november. Wedstrijd van de Week: Feyenoord FC Utrecht. vrijdag 27 november. Samenvatting CSKA Moskou Feyenoord. donderdag 26 november. Tien Feyenoorders knokken zich naar een punt in Moskou.
Feyenoord Rijnmond.
Gio is terug en vertelt Casper van Eijk over zijn liefde voor Feyenoord, reizen en zijn Molukse roots. Hij was zowel als speler en trainer jarenlang actief voor Feyenoord, maakte furore in het Nederlands elftal als aanvoerder en kwam ook uit voor grote clubs als FC Barcelona, Arsenal en Glasgow Rangers.
Feyenoord Alles Over Voetbal.
Op donderdag 28 oktober 2010, vier dagen na het historische verlies met 10-0 tegen PSV, neemt een groep investeerders met de naam Vrienden van Feyenoord onder leiding van Pim Blokland 49% van de aandelen in Feyenoord over voor een bedrag van 17 miljoen wat nog op kan lopen tot 30 miljoen.
Feyenoord nieuws FCUpdate.nl.
1834: Feyenoord raakt verder achterop na doelpuntrijk duel met AZ. Feyenoord heeft de derde plaats uit het oog verloren na een nederlaag tegen AZ. Feyenoord kwam in de eerste helft twee keer op. 1541: Bijlow terug onder de lat bij Feyenoord, Stengs in de AZ-basis.
Feyenoord Nederland Voetbalkrant.com.
22/12/2020 SportmarketeernbspChris; Woerts is duidelijk in de Nederlandse pers: Feyenoord heeft nog geen nieuwe investeerder gevonden, dat er 200 miljoen euro aan transfers zal worde. Feyenoord heeft opvolger van Advocaat beet. 15/12/2020 Dick Advocaat gaat na dit seizoen op pensioen en dus moest Feyenoord op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend jaar.
Officiële website Feyenoord Rotterdam Feyenoord.nl.
Feyenoord gaat onderuit in Alkmaar. Over de Academy. Stichting Continuïteit Feyenoord. Vrienden van Feyenoord. Willem van Hanegem Trofee. Over De Kuip. Speler van de Maand. Kameraadjes Voetbalfeest 2020. Volg Feyenoord overal. Naar de Business site. Fitter met Feyenoord. Feyenoord Business Club.

Contacteer ons