Meer resultaten voor helium

helium
Helium Wikipedia.
This is necessary for applications requiring liquid helium and also allows helium suppliers to reduce the cost of long-distance transportation, as the largest liquid helium containers have more than five times the capacity of the largest gaseous helium tube trailers.
helium
Helium Wikipedia.
Helium is een edelgas en als zodanig in vrijwel alle omstandigheden chemisch inert, maar wanneer helium gebombardeerd wordt met elektronen kan het verbindingen aangaan met wolfraam, jodium, fluor, zwavel en fosfor. Van alle gassen lost helium het slechtst op in water.
Isotopen van helium Wikipedia.
Een groot deel van het op aarde aanwezige helium is zo ontstaan. Een tweede heliumisotoop, helium-3, heeft slechts een neutron. Er zijn ook zwaardere isotopen, maar deze zijn radioactief. Helium-3 komt op Aarde relatief minder voor, doordat verval van zwaardere elementen alleen helium-4 produceert en atmosferisch helium relatief snel naar het heelal weglekt.
Helium App Sync and Backup Apps op Google Play.
Helium kunt u een backup van je apps en data op uw SD-kaart of cloud storage. Met Helium kunt u app data synchroniseren van uw andere Android devices zelfs als ze niet op hetzelfde netwerk. Back-up instellen schema met Helium, en nooit meer data kwijt.
Ballon gas Wikipedia.
De druk op de gasleiding thuis is trouwens onvoldoende om een ballon te vullen. Met gas gevulde ballonnen kunnen afhankelijk van de omstandigheden een aantal uren blijven zweven. Er zijn ook zogenoemde folieballonnen die gevuld met helium meerdere dagen in de lucht kunnen blijven. Wedstrijden bewerken brontekst bewerken. Ballonnen kunnen gebruikt worden voor ballonwedstrijden.
Sia Helium Lyrics YouTube.
Helium en water.
Voor laagtemperatuur-instrumenten is helium geschikt, omdat het pas bij 269 o C vloeibaar wordt. In vorm van de verbinding E939 gebruikt men helium als additief voor voedingsmiddelen. Helium kan direct in water terechtkomen, als het als tracer wordt toegepast om lekkages te vinden.

Contacteer ons